Onze diensten


Een totaalpakket voor
uw online identiteit


Wij regelen alles met betrekking tot uw online identiteit. Wij realiseren een kant-en-klare website die er gelikt uit ziet en bovendien hoog scoort in Google. We zorgen ervoor dat de website altijd online is, goed onderhouden wordt en eventueel voegen we interessante content toe!

Waar moet een website van "nu" aan voldoen?

Modern & Snel
Dat is een vraag die wij vaker horen! In onze visie behoort een website er modern uit te zien en gebouwd te zijn naar de nieuwste technieken. Bovendien is de snelheid van de website erg belangrijk!

Hoog in Google
Bijna 90% van de mensen die online gaan starten een zoekopdracht op een bekende zoekmachine zoals Google. Het is belangrijk dat uw website bij de juiste resultaten wordt weergegeven!

Responsive webdesign
Naast snelheid en de nieuwste technieken is het webdesign belangrijk. De meerderheid van uw bezoekers bezoekt uw website met een mobiel apparaat. Ook op deze apparaten moet de website goed weergeven worden.

Een ware klantmachine
Wij vinden het belangrijk om bezoekers van uw website een bepaalde reactie te ontlokken. Zo begeleiden we (potentiële) klanten naar de pagina waar u ze wilt hebben. Meestal is dit de pagina waar ze uw producten/diensten kopen!

En dan? Als de website eenmaal ontwikkeld is?

Elk website pakket beschikt over gratis webhosting, gratis onderhoud & gratis SSL certificaat.

We gaan graag voor u aan de slag!


Wie gingen u al voor? Ik wil een nieuwe website!
Aan de slag!